Nyheter juni 2020

HÄNSYN

Fest på balkongen

Tänk på att iaktta hänsyn så att du inte stör grannarna. Tänk på ljudnivån och spela inte hög musik efter 22.00, framför allt på vardagar. Rök helst inte på balkongen och släng inte ner fimpar, eftersom det hamnar hos någon nedanför. 

Trivsel på gården

För allas trevnad är det bra om alla plockar upp skräp, fimpar eller annat skräp. Tänk på att små barn leker på gården, på gräsmattan samt i lekparken utanför fastigheten och de ska inte hitta fimpar, efterlämnade spår från katter eller hundar i sandlådan eller på marken.

GRILLPOLICY

Föreningen har sedan 2011 valt att följa brandskyddsföreningens rekommendationer. Grillning på balkonger och uteplatser får inte ske med öppen låga vilket innebär att man inte ska grilla med gasol eller kolgrill på balkonger eller altaner. Elgrill är tillåtet så länge inte matos stör grannarna. Grillning med öppen låga får ske på uteplatsen vid sandlådan. Medlemmar ansvarar för att förvara gasolflaskor enligt gällande brandsäkerhets- bestämmelser.

PÅMINNELSE – NÄT ÖVER SANDLÅDAN

Vi vill uppmärksamma Dig som använder sandlådan att nätet måste dras över och sättas fast när du lämnar den. Syftet med nätet är att försvåra för katter och andra djur att använda den som toalett. Det hindrar också leksaker från att flyga iväg över gården under dagar det blåser kraftigt. 

Comments are closed.